Сирна запіканка з гарбузом
Легко
60 хвилин
4 порції
Інгредієнти
500 г сиру | |
2 яйця | |
10 г маку | |
100 г цукру | |
100 г йогурту | |
3 ст. л. крохмалю | |
ваніль | |
800 г гарбузового пюре | |
цедра лимону | |
100 г сметани |
Харчова інформація
69г
Білки
52г
Вуглеводи
31г
Цукор
24г
Жири
700 ккал
Енергія
Приготування
Підготовка
- Для сирного шару запарте мак у окропі. Ретельно перемішайте усі інгредієнти. Регулюйте густоту, додаючи йогурт, суміш повинна вийти за консистенцією як сметана.
- Відваріть гарбуз 15 хвилин, збийте м’якоть у пюре та розділіть на дві частини 800г та 200г. З’єднайте всі інгредієнти для гарбузового та сирного шару.
- Застеліть пергаментом дно роз’ємної форми для запікання. Змастіть форму кокосовою (вершковою або рафінованою рослинною) олією.
Приготування
- Викладайте по столовій ложці строго в центр по черзі сирний та гарбузовий шари. Коли шари закінчаться, постукайте трохи формою з запіканкою по столу, щоб маса розподілилася рівномірно по всій формі.
- Відправте в розігріту духовку до 180 ° C на 55-60 хв.
- Тим часом приготуйте заливку. З’єднайте в мисці гарбузовою пюре, сметану та цукор.
- Через 55-60 хв. вийміть запіканку з духовки і рівномірно розподіліть по поверхні запіканки заливку ложкою і випікайте ще 7-10 хв.
Завершення приготування
- Готовий шедевр остудити у формі і потім витягти з неї.
- Прикрасьте за настроєм ягодами, інжиром чи кумкватом.
Примітки
Просто та легко в приготуванні.
Чудовий сніданок.